Събитието – Дейвид Лин Големън

Събитието

Най-строго пазената тайна в американската история е на път да бъде разкрита…

Може ли работата на няколко добри мъже да спаси съдбата на целия свят?

“Събитие” е най-тайната организация в Съединените щати, изградена от най-блестящите индивиди в областта на науката, философията и военното дело. Ръководени от безстрашния майор Джак Колинс, тези хора са посветени на това да разкриват истината, таяща се зад митове и легенди, разпространени в световната история – от подземни агенции и теории на конспирацията до извънземен живот и НЛО. И сега, когато е разкрита нова неописуема заплаха, най-голямата надежда за оцеляване на човечеството са Колинс и неговият екип.

Този път Организацията се изправя срещу враг със забележителна сила и мощ. За да са сигурни, че грешките от миналото няма да бъдат повторени никога, хората от Организацията трябва да се сработят със странен съюзник и да спрат смъртоносно присъствие, известно единствено като “Унищожителя на светове”. Сега, насред пустошта на пустинята в Югозападна Америка, ще започне епична битка между два вида…

“Със сигурност ще удовлетвори феновете на “Досиетата Х”… сюжетът и измъкванията на косъм напомнят за ранните творби на Престън и Чайлд.”
Пъблишърс Уийкли

Автор: Дейвид Лин Големън Брой страници: 592
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Тайни и загадки Език: Български
Тегло: 0.486 кг.
Издател: Алекс Софт Баркод: 9789546562470
Дата на издаване: 02.03.2012 ISBN: 9789546562470