Прозрения. Случаи от света на медиумите – Силвия БраунКаква е житейската история на един от най-изявените медиуми на Америка? Какво щяхме да видим, ако можехме да погледнем света с очите на екстрасенс? Дарба или проклятие са развитите психични способности?
Силвия Браун дава отговор на тези въпроси, като ни въвежда в света на ясновидците, населен с духове, души на починали близки, призраци, космически същества, ангели и дори души на домашни любимци. Всички те обитават измерение, съседно на нашето, до което малцина имат достъп приживе. И ако около вас са ставали странни неща, необясними според физическите закони, ще откриете, че не сте единствените.
В книгата са цитирани писмата на хора, преживели необикновени случки: намиране на изцеление, среща с починали близки, нечакана помощ в критични моменти… Всички те са изпълнени с благодарност за получената духовна подкрепа и с ясното съзнание, че зад света на видимото съществува един незрим свят, толкова реален, колкото и нашето собствено измерение.
Автор Силвия Браун
Издателство Хермес
ISBN 978-954-26-0695-8
Година на издаване 2008
Страници 320