Колекция „Нищо не губиш, печелиш всичко + Социалният БУМ“ – Здраве, семейство, благополучие / Изток-Запад Колектив

Райън Блеър ви показва, че грешките и травмите мога да ви тласнат към по-добро и че сте по-силни от всички обстоятелства.

Джефри Гитомър ви запознава с прехода от социалните медии към социалните бизнес медии – новият начин за правене на бизнес.

Нищо не губиш, печелиш всичко

Първо, искам да бъда честен. Миналото ми не е без­упречно. Много е вероятно и вие да си имате своите травми и неприятни преживявания. Използвайте ги, за да ви тласнат към по-добри неща. Учете се от тях. Ако аз мога да го направя – да започна като уличен хлапак и да стана солиден гражданин, който се радва на финансов успех, – значи всеки може.

…ние не се определяме от обстоятелствата. В каквато и ситуация да се озовете, лесно може да допуснете тя да стане онзи обектив, през който виждате себе си. Но вие сте по-силни от каквито и да било обстоятелства, изпречили се пред вас. Помнете, че с подходяща мисловна нагласа потенциалът ви е единствената сила, която винаги ще имате, а нагласата, която изведе мен самия напред, се коренеше във факта, че нямах нищо за губене.Ч

Социалният БУМ!

Книгата преставя показва прехода от социалните медии към социалните бизнес медии и определя момента, в който откривате, че усилията ви – цялото това привличане, ангажиране и свързване – започват да се отплащат. Тук ще разберете какво е чувството, което изпитвате, когато спечелите нов клиент въз основа на ценностните си послания и здравата работа.

Социалният БУМ настъпва тогава, когато привлекателността се срещне с истинската ценност.

Социалните бизнес медии са новият начин изобщо да се прави бизнес.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:256 + 240
  • Общи:Преводна литература
  • Преводач:Елена Филипова, Петьо Ангелов
  • Вид:Мемоари и дневници
  • Жанрове:Интернет бизнес, Комуникация , Личностно развитие , Маркетинг, Предприемачество
  • Тегло:1 kg