Животът и славата на Доналд Тръмп – Робърт Слейтър

Животът и славата на Доналд Тръмп

Превърнал се в символ на успеха, Доналд Тръмп безспорно е най-популярната личност сред милиардерите. Собственик на недвижими имоти в Манхатън, хотели и казина в Атлантик Сити и Ню Джърси, автор на бестселърови книги и създател на хитовото реалити шоу "Стажантът", той се нарежда сред най-успелите бизнес магнати в света.

Но кой всъщност е Доналд Тръмп? Дори и да сте гледали "Стажантът" или да сте чели книгите му, едва ли бихте могли да отговорите на този въпрос. "Животът и славата на Доналд Тръмп" ще ви даде възможност да надникнете зад кулисите на една от най-умело менажираните бизнес империи и да опознаете личността, превърнала се в американска легенда.

Когато започва работата си по написването на тази книга, Робърт Слейтър получава писмо, в което адвокатът на прочутия милиардер го уведомява, че ще се предприемат всички възможни законови мерки ръкописът да не бъде публикуван. По-късно обаче самият Тръмп кани автора на среща и му оказва съдействие за събиране на материалите. Тази книга е плод на 100 часа интервюта със световноизвестния предприемач и над 150 разговори с негови сътрудници, партньори, приятели и дори врагове.

Когато започва работата си по написването на "Животът и славата на Доналд Тръмп", Робърт Слейтър получава писмо, в което адвокатът на прочутия милиардер го уведомява, че ще се предприемат всички възможни законови мерки ръкописът да не бъде публикуван. По-късно обаче самият Тръмп кани автора на среща и му оказва съдействие за събиране на материалите. Тази книга е плод на 100 часа интервюта със световноизвестния предприемач и над 150 разговори с негови сътрудници, партньори, приятели и дори врагове.

Автор: Робърт Слейтър Брой страници: 320
Категория: Автобиографии и биографии Език: Български
Тегло: 0.422 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542607205
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789542607205