Живей бързо 4: Кръв за кокаин – Надя Чолакова

Живей бързо 4: Кръв за кокаин

Потопете се в един различен свят – на власт, съблазън, кокаин и кръв.

Това е суровата криминална приказка на едно пожертвано поколение. То скочи в престъпността по детински. Като в игра на война. Само смъртта беше истинска в приказката. Всичко друго – плод на незрялост. В кулминацията ролите бяха внезапно преобърнати. Лошите момчета си отидоха. Криминалната приказка внезапно свърши. Тя не беше тяхната.

Ето я дългоочакваната четвърта част на криминалния епос „Живей бързо“ – разтърсващата книга-разследване за живота на Георги Илиев и империята ВИС-2.

След повече от 3 години работа върху ръкописа, след срещи с над 150 източника, след безсънни нощи по събиране и обработване на суровата информация Надя Чолакова отново е сътворила истински криминален шедьовър! Книгата ѝ се чете буквално на един дъх!

В „Живей бързо – книга 4: Кръв за кокаин“ се разказва за триумфа на Георги Илиев и възхода му до бос №1 в държавата в периода 2000–2005 г. Точно когато се превръща в нещо като Кръстник, животът му е прекършен от изстрелите на убиеца Райко Кръвта.

•Как Георги Илиев става №1 в държавата? •Какви точно са отношенията му с балканския крал на дрогата Сретен Йосич? •Защо и кой поръчва екзекуцията на боса на ВИС-2? •Откъде се взема килърът Райко Кръвта? •Кои са хората на Жоро от най-близкото му обкръжение?

Автор: Надя Чолакова Брой страници: 272
Категория: Автобиографии и биографии; Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Бестселъри; Публицистика и журналистика Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9786191640935
Дата на издаване: 18.02.2015 ISBN: 9786191640935