Жената в червено – Айлийн Гоудж


Алис Кеслър прекарва девет години в затвора за опита си за убийство на пияния шофьор, който причинява смъртта на сина й. Сега тя се връща у дома си на остров Грейс, но времената са се променили. Малкото й момче Джеръми е вече намусен и неразговорлив тийнейджър, а мъжът, когото някога е оставила на смъртно легло, е кмет на родния й град.

И когато Джеръми е несправедливо обвинен в изнасилване, майка и син се съюзяват в отчаян опит да докажат неговата невинност…

Написана майсторски от авторката на бестселъри на "Ню Йорк таймс" и една от най-завладяващите и изпълнени с проникновение съвременни писателки, тази въздействаща история за любов и изкупление разказва на какво е готова една жена, за да преодолее погребаните тайни на миналото.

" Айлин Гоудж, винаги прекрасна, достига върха на възможностите си в тази творба. "Жената в червено" е едновременно интимен и широкообхватен роман, панорамно платно, пресъздаващо различно време и място и нежен семеен портрет. Аз започнах за го чета със затаев дъх от първата страница и не можах за оставя книгата, докато не прочетох и последната. Бъдете подготвени – този роман ще разкъса сърцето ви. Превъзходен е!…"

Автор Айлийн Гоудж
Издателство ИК Калпазанов
ISBN 9789541702635
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 368