Здравословният начин на живот – Best Life – Боб Грийн

Здравословният начин на живот – Best Life

Ако искате да учите бързо, с минимално количество скъпоструващи грешки – всеизвестно е: нуждаете се от личен треньор, ментор, наставник.
Всички известни хора работят с треньори и ментори: медийни личности, спортисти, филмови звезди, олимпийски шампиони, световният елит.
Сензационната книга Здравословният начин на живот “Best Life” от Боб Грийн помогна на Опра да намали драстично килограмите си. Ще помогне и на вас!
Планът на Боб е лесно приложим към различните вкусове, начини на живот и нива на активност. Боб Грийн е вашият личен треньор и диетолог. Той атакува излишните килограми реалистично и ви предлага не краткотрайна и бързо изпълнима формула, а дългосрочна програма, вземаща под внимание изкушенията и ограниченията на реалния живот.
Здравословният начин на живот “Best Life” ви дава всички необходими инструменти, с които да промените живота си.
Ще наблюдавате как килограмите ви се топят, докато приготвяте изискани и ароматни ястия. Към всяка превъзходна рецепта е включен и подробен хранителен анализ, за да знаете как храната се вписва в индивидуалния ви режим.
Тази книга ви дава великолепен шанс да промените живота си във всеки възможен аспект. Направете вдъхновени стъпки и поставете началото на новия си живот днес!

Боб Грийн е спортен физиолог и сертифициран личен инструктор, специализирал в областта на фитнеса, метаболизма и отслабването. Притежава магистърска степен от Университета в Аризона и е член на Американския колеж по спортна медицина и на Американския Съвет по спортни занимания.

"Никога не може да водите живота на мечтите си без да се сблъскате лице в лице с истината. Всеки нежелан килограм създава нов слой лъжи. Само когато премахнете натрупаните пластове, ще бъдете свободни…"
Опра Уинфри

Автор: Боб Грийн Брой страници: 416
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.517 кг.
Издател: Локус Пъблишинг Баркод: 9789547830981
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789547830981