Здраво дебело черво – ключ към блестящо здраве – Норман Уокър

Здраво дебело черво – ключ към блестящо здраве

В тази книга Д-р Норман Уокър описва решаващото значение на доброто състояние на дебелото черво за нормалната дейност на всички органи, предотвратяване на запека и заболяванията.

Ние сме това, което ядем. Състоянието на дебелото черво зависи от:
храната – готвените и вредни храни водят до ферментация, загниване и получаване на токсини, които минават в кръвта и я замърсяват. Получават се налепи по стените на дебелото черво, които не могат да се почистят чрез диети, а само чрез клизми
спазване на разделно хранене, при което се намаляват отпадните продукти и налепите по дебелото черво, предотвратява се гниенето и ферментацията

За здраво дебелото черво е нужна жива храна: сурови зеленчуци и плодове, в състава на които влизат фибрите, прочистващи като метла дебелото черво. В книгата се описват редица примери как болни от различни болести (сливици, уши, хрема, бъбреци, панкреас, черен дроб и др.) се излекуват чрез чревни клизми.

В книгата ще намерите още:
методи за ликвидиране на запека
методи за прочистване на дебелото черво

Д-р Норман Уокър е световно известен лекар-натуропат, посветил живота си на здравословния начин на живот и хранене. Повече от 70 години той разработва програма за здраве и дълголетие чрез здравословно хранене и диети.

Автор: Норман Уокър Брой страници: 138
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Здраве и щастие Баркод: 9789548420273
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789548420273