Здраве с дишане – Сергей Зинатулин

Здраве с дишане

Дихателен тренажор на Фролов
Сергей Накифович Зинатулин, лекар-психиатър, е завършил Архангелския медицински институт през 1982 г. Ученик на академик К. П. Бутейко. От 1987 г. се занимава с научна и практическа работа в областта на оздравителното дишане. Автор е на методически пособия и книги по прилагането на оздравителното дишане при възрастни и деца.
Доктор Зинатулин е разработил методика за икономично дишане, която позволява на всеки да подобри дишането и здравето си – това е методиката на балансирано дишане със съвременния тренажор „ИТИ – Дихателен тренажор на Фролов“.
В продължение на много години авторът изнася лекции и провежда семинари в Новосибирск, Москва, Санкт Петербург, Минск и в други градове в страните от СНГ. Участва в международни медицински изложби, в конференции и семинари за медицински работници, в телевизионни програми по въпросите на оздравяването и профилактиката на каналите ОРТ, НТВ, ТВЦ – Русия.
За успешната му дългогодишна работа в областта на здравеопазването и медицинската рехабилитация през 2006 г. с постановление на Президиума на Академията за медико-технически науки на Руската Федерация е награден със златния медал „А. П. Чижевски – за професионализъм и делова репутация“.
На практическите семинарите на д-р Зинатулин ще научите основите на техниката PNEUMOBALANS, как правилно и ефективно да прилагате дихателните тренажори, как да научите вашите деца и внуци на дихателни упражнения. Тези знания и опит ще помогне на вас и вашите близки да се отървете от болести и лошите навици /тютюнопушене и други/, да спрете процеса на стареене, да забравите завинаги за астмата, пневмонията, туберкулозата, алергията, безсънието, захарния диабет, неврозата, наднорменното тегло и други заболявания.

Автор: Сергей Зинатулин Брой страници: 195
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Аливго Баркод: 9789548454841
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789548454841