Здрач: кн.1 Здрач – Стефани Майър

Здрач: кн.1 Здрач

ЗДРАЧ е историята на една невъзможна любов.

История, изпълнена с много приключения и опасности.

История за приятелство.

История за игра на живот и смърт..

Бела Суон винаги е била различна и никога от популярните. Но когато се премества във Форкс, нещата се променят. Тя се превръща в център на вниманието, а нейното е привлечено от мистериозния и нечовешки красив Едуард Кълън и неговото семейство.

Едуард обаче пази страшна тайна, а разкриването й ще доведе до редица опасности, битка на живот и смърт, нови приятелства и една невероятно силна, изпепеляваща любов.

ЗДРАЧ – първата книга от поредицата феномен, изместила "Хари Потър" от челните места на класациите.

Четирите книги, представящи изпепеляващата любов на едно смъртно момиче и един вампир, се задържаха 71 поредни седмици на първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продаваните книги.

Поредицата на Стефани Майър оглавява класациите и във всяка една от страните, в които е издадена.

Първата книга – ЗДРАЧ, е преведена на над 35 езика и до този момент е продадена в над 50 милиона екземпляра по света.

Но това не е всичко. Филмът по първата книга, излязъл по световните екрани на 21 ноември 2008 година, разби бокс офис класациите като само в премиерния си уикенд направи 71 милиона долара приход. А саундтракът към филма Здрач – още преди да бъде издаден, стана един от петте най-продавани албума в Amazon.com за всички времена!

Автор: Стефани Майър Брой страници: 504
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи; Бестселъри; Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.600 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542703365
Дата на издаване: 2014 г. ISBN: 9789542703365