Затъмнение: кн.3 Здрач – Стефани Майър

Затъмнение: кн.3 Здрач

Третата книга от поредицата ЗДРАЧ е издадена в САЩ на 7 август 2007 година.

ЗАТЪМНЕНИЕ не само успява веднага да заеме първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продавани книги, но и се задържа там цели 50 седмици.

Останалото е история.. Милиони верни читатели на една красива приказка за вечната любов. История стара като света – като тази на Ромео и Жулиета или Хийтклиф и Кати..

Стефани Майър омагьосва читателите си със силата на една любов, предопределена да живее вечно. Разликата е, че сагата за безсмъртния вампир и смъртното момиче придава друг смисъл на Вечността.

Защото ЗАТЪМНЕНИЕ е история за неизбежния избор, за паралелните измерения, за границите между възможния живот и невъзможната любов..

Всичко започва там, където свършва НОВОЛУНИЕ. Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и заплахата от нова рана вътре в сърцето й.

Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга?

Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността?

Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят?.. Отговорите в ЗАТЪМНЕНИЕ…

Автор: Стефани Майър Брой страници: 640
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи; Бестселъри; Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.700 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542703358
Дата на издаване: 2014 г. ISBN: 9789542703358