Засекретените научни технологии и открития – Пол ЛаВиолет

0
(0)

Тайните на антигравитационното задвижване, Никола Тесла, Томас Браун, Джон Сърл, Евгени Подклетнов, генератори за свободна енергия и засекретената космическа технология

В „Забранените научни технологии и открития” физикът Пол ЛаВиолет разкрива тайната история на експериментите с антигравитация – от Никола Тесла и Томас Таунсенд Браун до бомбардировача с авангардна технология „B-2”. Той разкрива съществуването на модерни технологии за контрол на гравитацията, разработвани тайно от военните в продължение на десетилетия, които биха могли да революционизират въздухоплаването и производството на енергия.

Сред секретните проекти, които разбулва, са и проучванията по проекта „Небесен свод” за разработка на космическа задвижваща система, използваща интензивни лъчи микро- вълнова енергия, подобна на използваната от странните транспортни средства, забелязани да летят над „Зона 51”. Като използва субквантовата кинетика – науката зад антигравитационната технология, ЛаВиолет разглежда многобройни устройства за полево задвижване и технологии, които имат съотношения тласък-мощност хиляди пъти по-големи от това на реактивен двигател и чиито действия не са обяснени от конвенционалната физика и теорията на относителността.

Освен това, той представя противоречиви доказателства относно тайни операции на НАСА за блокиране на приемането на тези авангардни технологии. Представя подробно и продължаващите руски проучвания за създаване на дубликат на самозадвижвания левитиращ диск на Джон Сърл и показва как резултатите от експеримента с гравитационния лъч на Подклетнов може да бъдат впрегнати за производство на междузвезден космически кораб.

♦ ♦ ♦

Пол А. ЛаВиолет е доктор на науките, президент и директор на фондация „Старбъст”– интердисциплинарен изследователски институт. Получава бакалавърска степен по физика от университета „Джонс Хопкинс“, магистърска степен – от Чикагския университет, а докторска титла от Портландския университет. Автор е на книгите на „Произход на Космоса”, „Земя под огън”, „Декодиране на съобщението от пулсарите”, „Субквантова кинетика” и др. Живее в Ню Йорк.

"Пол ЛаВиолет е един от най-интересните и иновативните мислители, изследващи границите и хоризонтите на съвременната физика. В тази книга той приема предизвикателство, за което много от нас сме мислили, но не сме могли да го обосновем документално: възможността за задвижващи системи, които практически да не се подчиняват на гравитацията. Неговите открития са достойни за задълбочено разглеждане, обмисляне и обсъждане."

Ървин Ласло,
автор на Науката и акашовото поле

"Проучванията на Пол ЛаВиолет в тази най-мистериозна от темите са открай докрай увлекателни и далновидни."

Ник Кук,
автор на "Ловът за нулевата точка: в засекретения
свят на антигравитационната технология"

"Една от най-смелите и най-увлекателните книги за това, че управлението на гравитацията трябва да бъде поставено на преден план в наши дни. Пол ЛаВиолет е бележит учен и е първият, който прави проектиране в обратен ред на високо засекретената система на задвижване на B-2."

д-р Евгений Подклетнов,
професор по химия, Тампере, Финландия

"Пол ЛаВиолет за пореден път разкрива авангардното познание, което може да промени нашия живот. Това е епохална книга, която трябва да се прочете и дискутира от всеки, който е заинтересован от възможностите за човечеството в близкото бъдеще."

Джийн Манинг,
автор на "Идващата енергийна революция: търсене на свободна енергия"

 • Корица:Мека
 • Брой страници:648
 • Общи:Преводна литература
 • Година:2016
 • Националност:Американска
 • Вид:Изследвания
 • Баркод:9786197280265
 • ISBN:9786197280265
 • Каталожен номер:133188
 • Жанрове:История, Физика
 • Размер на продукта:145/210
 • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.