Законът на Деветките – Тери Гудкайнд


За художника Александър Рал първата среща с магическия свят е изненадваща, невероятна, разтърсваща и… много красива.

Тя се казва Джакс Амнел и мисията й е да осуети коварния план на шепа бунтовници да ограбят съвременния свят на технологиите, като отнесат плодовете му в магическия свят, отстоящ на много вселени от него…

Без да е продължение на култовата поредица "Мечът на истината", "Законът на деветките" хвърля мост не само към събития и герои от нея, но и преплита изкусно световете на реалността и на магията.

Първата книга от поредицата "Мечът на истината" – „Първото правило на магьосника” – е публикувана през далечната вече 1994 г. и веднага става абсолютен бестселър, изстрелвайки автора й сред класиците в жанра. Всяка от книгите в тази знаменита поредица е продадена в десетки милиони копия и продажбите продължават да растат. Идеята за поредицата назрява в главата на Тери Гудкайнд в началото на 90-те години на XX век, докато той строи със собствените си ръце своя дом в горите на американския Северозапад. Днес той живее със съпругата си Джери в друг дом, отново изграден от самия него, този път в пустинния Югозапад на САЩ.


Автор Тери Гудкайнд
Издателство Прозорец
ISBN 9789547336636
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 464