Захарче – Лайза Клейпас

Захарче

Не познавате Лайза Клейпас? Не сте чели нищо от нея? Това е голям пропуск!
Но не се отчайвайте – няма нищо по-лесно и по-приятно от възможността бързо да поправите тази грешка. Достатъчно е само да вземете в ръце романа й “Захарче” и да се зачетете… Ако харесвате романите на Сандра Браун, няма начин да не се увлечете и в любовните изкушения на Лайза Клейпас. В САЩ тези две авторки са всепризнатите кралици на любовния роман, само че си деляха (доскоро) териториите: Сандра властваше над съвременния, а Лайза – над историческия любовен романс. “Захарче” обаче е заявка за нови амбиции – с този роман Лайза навлиза решително в територията на съвременното четиво. “Двете – пише авторитетното сп. Къркъс Ривю – са различни така, както любовта не търпи еднообразието; събира ги едно – владеят до съвършенство магията да разказват любовни истории”.

…Либърти Джоунс има мечти и решимост да избяга от затънтеното градче Уелкъм, Тексас – ако не позволи на дивото си сърце да управлява разума й.
Харди Кейтс е момче от нейната черга, но гледа на Либърти като на нещо непълно забранено. Собствените му амбиции са по-големи от Уелкъм, а Либърти е само усложнение, което не му трябва. Но нещо магично и властно ги привлича един към друг, нещо опасно и по-силно от двамата.
…Той е единственият мъж, когото тя не може да има.
Когато Харди напуска градчето в преследване на бъдещето си, Либърти осттава съвсем сама с малката си сестричка, която трябва някакси да отгледа. Надеждите за колеж се изпаряват, а Либърти скоро попада под властта на магната Чърчил Травис. Вратите на разкошното му имение се отварят пред Либърти, но вътре съвсем не я очаква килим от рози. Семейството на милиардера съвсем не е очаровано, а най-големият му син направо не може да я понася. Клюката, че богатото “татенце” е хвърлил око на красавицата с мексиканска кръв, а тя няма нищо против да бъде неговото “захарче”, плъзва бързо като змийски език…
…Тя е от погрешната страна на пътя.

Животът на едно “Захарче” всъщност никак не е сладък. Сладките мечти често нагарчат, особено ако трябва да минеш през огън и пепел, за да ги постигнеш, а в сърцето ти няма място за двама мъже, заслепени от толкова много ярост и амбиция.
Какво ще научи Либърти в трудния път към щастието? Какъв избор трябва да направи?
Да бъдеш “захарче” – една житейска драма, на която можеш да повярваш. И една прекрасна любовна история, която няма да забравиш никога.

“Захарче е възхитителна книга – остроумна и затрогваща, еротично дръзка и забавна, изпълнена с топлота и тъга, заредена със страст и озарена от любов. Не се колебайте повече – грабвайте я и се забавлявайте, това ще бъде заслужено удоволствие” – сп. Ентъртейнмънт

Автор: Лайза Клейпас Брой страници: 350
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.270 кг.
Издател: Ергон Баркод: 9789549625141
Дата на издаване: 2008 г. ISBN: 9789549625141