Захапи за врата – var google_tag_params = { dynx_itemid: ‘BKBKF00411’, dynx_itemid2: ‘20810’, dynx_pagetype: ‘Научна фантастика, фентъзи и хорър’, dynx_totalvalue: 0, }; /* */ Захапи за врата Научна фантастика, фентъзи и хорър / Вузев Тери Пратчет

0
(0)

Могъщ Овес не е избрал най-доброто време да стане свещеник. Въобразявал си е, че идва в малкото планинско кралство Ланкър, за да изпълни простичка религиозна церемония. А сега се е озовал насред война между вампири и вещици и изобщо не е убеден, че в този сблъсък някой е на страната на правдата.

Ето ги и вещиците… Младата Агнес наистина се двоуми за всичко, Маграт се опитва да съчетае вещерството със смяната на пеленки, Леля Ог е натрупала прекалено богат опит…, а Баба Вихронрав винаги е насред големите неприятности.

Вампирите пък са интелигентни – не е лесно да се отървеш от тях с чеснова клизма или като застанеш до прозореца, хванеш пердето и подхвърлиш: "Не знаеме вие как се чувствате, но според мен тук е малко задушно." Имат усет за стила, носят необичайни жилетки, не се застояват в ковчезите си и искат да впият зъби в бъдещето.

Могъщ Овес знае, че може да се опре на молитвата, но му се иска да имаше и брадва.

Книга двадесет и трета от "Света на диска". Шеста история за Вещиците.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:360
  • Баркод:9789544220662
  • ISBN:9789544220662
  • Жанрове:Фентъзи, Хумористични романи
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.