Задочни репортажи от съзвездието Северен Кръст – Цветана Качерилска

Задочни репортажи от съзвездието Северен Кръст

“Задочни репортажи от Съзвездието СЕВЕРЕН КРЪСТ“, привлича вниманието ни с отговорите на непреходни човешки въпроси: сами ли сме във Вселената, за нивата на човешкото познание и общуване, за смисъла на земния живот, за ролята на вечните антагонисти: светлината и тъмнината, на интелекта и първичното, на любовта и страстта, здравето и болестта…

Ето и част от посланията към нас, земляните, които отправя Зихара Зетрон – звездно-метеорен индивид от пето измерение, а останалото – ще открием сами в задочните репортажи, представени от Цветана Качерилска.
“… Да не изпитвате страх от нищо, защото вашата съдба вече е написана. Вие сте я избрали. Избрали сте най-доброто за вас от всички възможности. Сега ви изглежда трудно, но не е. Ако я приемете, по-леко ще е, а вие искате да я променяте. Сюжетът е написан, сега декорите са ваше дело. Декорирате съдбата си.
• Да се научите да сте смели не е толкова трудно. Защо се стресирате? От страх – да не сгрешите, да не изгубите някакви придобивки. Гледайте само да не изгубите душите си. Другото са прости житейски уроци, от които вие съчинявате драми. От урока правите драма, от драмата – трагедия. Но вие участвате във всички жанрове на житейския театър. Играете различни роли в един живот. Би било безсмислено, ако играехте една-единствена роля.
• Научете се да губите и да печелите. Знайте, че във всяка печалба зрее загубата, във всяка загуба е зародишът на печалбата. Вие знаете ли, че ако не беше загубата да ви разтовари, щяхте тъй прегърбени да бъдете всички под непосилния товар? Вашият разум ви разтоварва често, защото не преценявате колко може да носите в житейската си раница. Вие искате да имате, а разтоварени да ходите. Ще следвате великия прилив и мъдрия отлив като пулса на сърдечния си ритъм.

Автор: Цветана Качерилска Брой страници: 128
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Новата цивилизация Баркод: 9789548365512
Дата на издаване: 2012 г. ISBN: 9789548365512