Забравени съвети за пъстра и плодородна градина – Колектив

Сдобийте се с прекрасна градина днес. Как великолепните цветове на Вашите прекрасни рози да съхранят най-добрата си форма? Открийте как да вдъхнете нов живот на старото дърво, като го покриете с растения с красиви цветове и листа.

С минимални средства ще постигнете максимален ефект! Осигурете си по-богата реколта от плодове; изберете правилния момент за засаждане и бране на сочни ягоди! Редовно режете пъпките на далията, за да се радвате на великолепни цветове. Над 1000 изпитани съвета за разкошна градина!

Природосъобразни съвети за градината Открийте тайните за отглеждане на разкошни цветя, красиви храсти и вкусни плодове без употребата на силни химически продукти.
Лесни стъпки и позабравени мъдрости Предлагаме ви над 1000 цветни фотоса, ясни инструкции за всяка процедура и доказани с времето съвети, с чиято помощ ще постигнете невероятни резултати в градината.
Отговори на всичките ви въпроси Открийте кога, къде и как да подрязвате дърветата и храстите, да пресаждате и разделяте растения, да засявате семена и засаждате цветя и зеленчуци…
Ритъмът на сезоните Следвайте сезонната работа, описана в календара на градинаря, за да се радвате на отлични плодове и зеленчуци – собствено производство.
Здрави растения в здрава градина Изберете някой от предложените природни методи за борба с най-често срещаните болести и вредители по растенията.

  • Корица:Твърда
  • Брой страници:320
  • ISBN:9789549935585
  • Каталожен номер:1024896
  • Жанрове:Хобита, Градина
  • Тегло:1 kg