Забранените научни открития. Какво скриха от нас – книга 1 – Марко Пицути

Забранените научни открития. Какво скриха от нас – книга 1

„Ако няма за крайна цел подобряването на условията за живот начовечеството, науката не е нищо друго, освен перверзия.”

“Електроенергията присъства навсякъде в неограничени количества и може да захрани всички машини по света, без да е необходима потребността от въглища, нефт, природен газ или други източници на енергия.”
НИКОЛА ТЕСЛА

Запознайте се с откритията на учените-бунтари: Никола Тесла, Мартин Флайшман, Стенли Понс, Луис Керван, Едуард Лийдскалнин, Джон Вилхем Райх, Руджеро Мария Сантили, Виктор Шаубергер, Джон Хътчисън, Марко Тодескини, Илия Вълков и много други, осъдени на забрава от академичната научна общност. Напълно е развенчан един от най-разпространените митове на нашата епоха – че науката е в услуга на човечеството. Истината е, че глобалният финансов елит от години съзнателно манипулира прогреса…
Ще се докоснете до живота и дейността на Никола Тесла – един
изключителен и едновременно с това непризнат учен, който поставя технологичните основи на модерното общество с повече от 700-те си революционни патента. Изобретенията му са засекретени от ФБР още през 1943 г. Защо ли? И това ще Ви стане ясно…

И още:

* Защо всички знания и открития за алтернативна енергия систематично се отхвърлят и опровергават на институционално равнище, а информационните източници ги премълчават?
* Какво се случи с автомобила, работещ с вода, на българина Илия Вълков?
* Студеният ядрен синтез – тайната, която пàри…
* Морето и вълните – ток без пари..
* Какво в действителност е станало в Тунгуска?
* Кой всъщност е откривателят на безжичното пренасяне на енергия, патентовано през 2007 г. от Масачузетския технически институт, което революционизира разпределянето на електрическата енергия в домакинската мрежа?
* Изкачвания – спускания: само оптически илюзии или аномалии на гравитационното поле?
* Каква е тясната връзка между технологичните проучвания и петролните лобита?
* Кой е откривателят на метода за създаване на екологично чисто гориво – магнегаз?
* Технологията за рециклиране на токсични отпадъци на Руджеро Сантили – някой да е чувал за нея?
* Изкуственият дъжд – мит или реалност?

Марко Пицути отговаря на тези и на още много други останали без отговор въпроси: антигравитацията, секретните оръжия на нацистите, експериментите за етера, двигателите с компресиран въздух, студения ядрен синтез на Флайшман и Понс, мистерията на Кораловия замък, геофизичните оръжия, проучванията на проф. Серджо Фокарди и на инженер Андреа Роси.

Изградена на реални факти и истински истории, книгата не отстъпва по нищо на най-интригуващите романи. Авторът ни подсказва колко по-добър би могъл да бъде светът, ако е действително свободен.

Автор: Марко Пицути Брой страници: 496
Категория: Художествена литература; Тайни и загадки; Наука и научно-популярна литература Език: Български
Тегло: 0.750 кг.
Издател: Atea Books Баркод: 9789548999472
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9789548999472