XML Web Services. Професионални проекти – Гитанжали Арора,

XML Web Services. Професионални проекти

С този проект ще се научите да създавате Web услуги с Visual Basic® 6.0 и Microsoft® SOAP Toolkit. Ще се научите също да добавяте сигурност към Web услугата и да изграждате клиентски приложения, които достъпват защитената Web услуга.

Създаване на Web услугата EXCHANGE RATE
В този проект ще дефинирате интерфейса на Web услуга в WSDL документ. Освен това ще създадете Web услуга и клиентско приложение от този WSDL документ с инструментите от комплекта SDK за платформата. NET.
Създаване на WEB услуга за обмен на знания
Този проект покрива някои понятия за напредналите в изграждането на Web услуги на ASP. Net с Visual Studio® NET и С#. Ще научите също как да добавяте сигурност към Web услуга на ASP. NET.
Създаване на Web услуга с Java™ технологиите
В този проект ще се запознаете със създаването на Web услуги за платформата J2EE™. Ще се научите да създавате Web услуги със Sun® ONE Studio и Java Web services Developer’s Pack.
Проектиране и създаване на Web услуга с IBM® TOOLKIT
Този проект разглежда създаването на Web услуги с различни инструменти на IBM. Ще създадете Web услуги с IBM Web Services Toolkit и Websphere® Studio Application Developer и ще ги внедрите на сървъра Tomcat на Apache.
Създаване на WEB услуга с JDEVELOPER
В този проект ще се запознаете с изграждането на Web услуги с JDeveloper на Orac1e® и внедряване на Web услуга на Oracle9i Containers за J2EE. Създаване на Web услуга и мобилно приложение RENT-A-CAR
От този проект ще се научите да разработвате мобилни приложения, използващи Web услуги с Visual Studio. NET и комплекта с инструменти Mobile Internet Toolkit на Microsoft.

Автор: Гитанжали Арора; Език: Български
Категория: Компютърна литература Тегло: 1.053 кг.
Баркод: 9789548396141
Издател: Дуо Дизайн ISBN: 9548396149
Брой страници: 752