Възпламени ме: кн.3 Разбий ме – Тахере Мафи

Възпламени ме: кн.3 Разбий ме

Последната книга от антиутопичната трилогия "Разбий ме" на Тахере Мафи.

Бестселър поредица на New York Times и USA Today, „Разбий ме” и продължението му „Разнищи ме” се издават в над 25 държави, а филмовите права са закупени от 20th Century Fox!

..Съдбата на Пункт Омега е неясна. Всички, за които някога Джулиет е милеела, може вече да са мъртви. Войната може да приключи, преди да е започнала. Джулиет е единствената, която стои на пътя на Възобновителите.

Тя знае, че ако трябва да оцелее, то те трябва да загинат. Но, за да се пребори с възобновителите и мъжа, който почти е уби, младата жена трябва да потърси помощта на последния човек, на когото някога е мислила, че ще може да се довери – Уорнър.

И докато дават всичко от себе си, за да победят врага, Джулиет ще открие, че нещата, които е мислила, че знае за Уорнър, способностите си и дори Адам, са били лъжа

Тахере Мафи е авторът на суперуспешната трилогия „Разбий ме”. Родена и отраснала в малък град в Кънектикът, днес живее в Калифорния. Когато няма нищо за четене подръка, чете опаковки на бонбони, купони и стари рецепти.

Автор: Тахере Мафи Брой страници: 368
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.320 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542714736
Дата на издаване: 29.05.2015 ISBN: 9789542714736