Вземи се в ръце, приеми го лично – Кевин ХоганОт автора на бестселъра „Тайният език на общуването”!
Открий силните си страни!
Не се страхувай от провал, действай!
Превърни намеренията си в постижения!
Имате талант, но не сте доволни от себе си и искате повече?
Горите от желание за успех, но се страхувате от провал?
Имате нужда от подкрепа, но не знаете към кого да се обърнете?
Тази книга разбива всички разпространени митове за лесни постижения. Мъдро и умело тя ще ви помогне да направите самооценка и да определите факторите, от които зависят вашият успех и постижения. Чрез практически упражнения, плод на дългогодишен опит, „Вземи се в ръце, приеми го лично” предлага план, с който да развиете силните си страни стъпка по стъпка и да извлечете най-доброто от себе си.

Тук ще намерите ценни прозрения и съвети, за да постигнете желаното независимо дали става въпрос за работата, или за личния живот. И ако очаквате празни приказки и лесни рецепти за постигане на вашите мечти, ще останете разочаровани!

Вие сте тези, които решавате посоката на живота си. Вие определяте бъдещето си. Преценете къде се намирате и докъде искате да стигнете. Поемайте преценени рискове. Всеки ден отделяйте време, за да се порадвате на това, което вече сте постигнали. Използвайте провала, за да станете по-силни и по-умни. Превърнете намеренията си в постижения. Започнете от днес!

Но все пак не забравяйте, че трябва сами да извървите пътя към добрите резултати.

Кевин Хоган има докторат по психология и е автор на дузина бестселъри по въпросите за общуването и в частност на езика на тялото. Редовно сътрудничи на някои от най-големите американски и британски издания. Обучавал е служители на Boeing, Microsoft, Starbucks, Cargill, Pillsbury, Carlson Companies и много други пазарни лидери, а също и служители на правителството на Полша, на щат Минесота, на пощенските служби на САЩ и др.
Автор Кевин Хоган
Издателство Ера
ISBN 9789543890361
Година на издаване 2008
Корица мека
Страници 264
Формат 13.00×20.00