Вземете парите! Българската книга за продажби – Хари Аничкин

Вземете парите! Българската книга за продажби

Българският наръчник за успешни продажби вече е на пазара!

Как да продаваме успешно в България, като привличаме успешно клиенти и създаваме дългосрочни отношения с тях, научаваме от известния бизнес консултант и търговец Хари Аничкин, в книгата му „Вземете парите! Българската книга за продажби”. Изданието предлага 30 начина да подобрите продажбите си и да станете професионален търговец веднага, след като прочетете тази книга.
Авторът на програмата за обучение на мениджъри и търговци „Лемън мениджмънт” – популярният търговец и бизнес консултант Хари Аничкин, разкрива методите за успешни продажби и дава полезни съвети как да овладеем изкуството на търговията и продажбите в книгата си „Вземете парите! Българската книга за продажби”.
Благодарение на дългогодишния си опит като търговец и консултант по продажби Аничкин описва подробно различните етапи от процеса на продажбата и дава съвети от личния си опит и от опита на успешни търговци и фирми за това как да се привлече вниманието на клиентите, как да се общува с тях, какви типове клиенти има и какви стратегии е най-добре да бъдат приложени при всеки различен тип, както и каква е тайната на дългосрочните отношения с клиентите. Авторът предлага своя собствена типология на клиентите и тяхното потребителско поведение.
Книгата е своеобразен наръчник за всеки, който се интересува и(ли) занимава с търговия. Благодарение на 30-те начина за подобряване на продажбите, които Аничкин предлага, всеки може да стане професионален търговец за максимално кратко време.

„Един от най-големите проблеми на търговските фирми, чиито резултати не са задоволителни, е, че не разполагат с подготвени търговци, които да познават процеса на продажбата. Във фирмената им политика не съществува план за комуникация и няма описани точните стъпки, по които да вървят търговците, за да превърнат интереса на потенциалните си клиенти в покупка. Накратко, всички си седят по бюрата и чакат някой да се обади и да дойде да купи нещо, но това не се случва. Ето защо тази книга е необходима. Тя предлага точен, ясен, последователен и напълно работещ модел на продажбения процес.”- Хари Аничкин

„Уникално четиво, което не само дава успешни рецепти за бизнес, но и превръща стерилния корпоративен свят на продажбите в едно лично пътешествие през хора, характери и самоизграждане. До и след „Взимането на парите“ Аничкин вещо чертае вълнуващи, душевни приключения, от които си струва да опитате!”- популярен журналист и водещ на „Стани богат“ и „Биг Брадър“, Ники Кънчев

Автор: Хари Аничкин Брой страници: 236
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789542825029
Дата на издаване: 05.01.2018 ISBN: 9789542825029