Вътрешно изграждане – Садхгуру

4.2
(11)

Вътрешно изграждане

Садхгуру посочва път за постигане на абсолютно благополучие чрез класическата наука на йога в една практична и достъпна книга. Тя е средство, чрез което да създавате вътрешните ситуации точно по начина, по който ги желаете, и да се превърнете в архитект на собственото си тяло.

В тази преобразяваща книга Садхгуру разказва историята на собственото си пробуждане от дете с наклонности към природния свят в буен младеж, прекосил Индийския субконтинент с мотоциклета си. Той разказва за просветлението си на един връх в Южна Индия – събитие, което го променило коренно. Днес, като основател на йога центъра Иша, той осветява пътя за милиони хора.

Целта ми в тази книга е да направя радостта ваш постоянен спътник. За да може да се получи това, тук ви представям не проповед, а наука; не учение, а технология; не рецепта, а път. – Садхгуру

Садхгуру е известен йогин, мистик и визионер, който се е отдал на мисията да възвиши телесното, умственото и духовното здраве на всички по света. Той е автор и мислител, който често се изявява като говорител в най-престижните световни форуми и конференции, като Световната мирна конференция на ООН и Световния икономически форум.

Автор: Садхгуру Брой страници: 256
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.330 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546557575
Дата на издаване: 02.05.2017 ISBN: 9789546557575

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 11

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.