Вътрешна мъдрост – Луиз Хей

Вътрешна мъдрост

Нека тази книга ви помогне да намерите онази частица от себе си, чрез която ще усетите собствената си стойност, малката частица, която представлява чиста любов и одобрение на собствената ви личност.
Това е просвещението на Луиз Хей в "Излекувай живота си!". Преди близо 15 години ИК "Кибеа" предложи този международен бестселър на българските читатели и оттогава публикува още редица ценни творби на всепризнатата духовна учителка. Сега пред вас е "Вътрешна мъдрост", която също е откриване – или преоткриване – на частица от себе си. Книгата си поставя за цел да ви помогне да се свържете със скритата във вас мъдрост, за да разбирате живота по-дълбоко. Според авторката най-добре е сутрин да отваряте книгата на случайна страница – така попадате на медитация, която е съвършеното послание за деня. Всеки, който търси светлината на духа, може да почерпи от бистрия извор на Луиз Хей, за да открие и използва собствения си творчески потенциал и да живее по-ведро и по-пълноценно.

Луиз Хей е лектор и духовен учител, както и преуспял автор на многобройни бестселъри, сред които "Излекувай живота си!" и "Силата е в теб". Произведенията й са преведени на 29 езика в 35 страни по целия свят. От началото на кариерата си като пастор на движението "Наука за съзнанието" през 1981 г. досега Луиз е помогнала на милиони хора да открият и използват собствените си творчески сили в името на личностното израстване и самоизцелението. Луиз е собственик и основател на "Хей Хаус" – издателска компания, посветена на разпространението на книги, аудио и видео записи, допринасящи за изцелението на планетата.

Автор: Луиз Хей Брой страници: 108
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.218 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9789544745226
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9544745226