Всичко за отслабването : енциклопедия на диетите и природосъобразното отслабване – Димитър Пашкулев

Всичко за отслабването : енциклопедия на диетите и природосъобразното отслабване

В американско допитване сред мъже относно какво най-много харесват в женския силует, най-голям процент от отговорилите придавали първостепенно значение на тънката талия. Очакванията за предпочитания към „дълги крака“, „тънки глезени“, „стегнато дупе“ и т.н. останали пренебрегнати. Почти наравно, с малко предимство пред тънката талия бил само размерът на гърдите.
Плоският корем е мечта за повечето хора, особено преминали младежките години. Ако сте прехвърлили трийсетте, родили сте поне едно дете или честичко не устоявате на обилното похапване, или пък обичате да си пийвате биричка, нищо чудно да сте се сдобили със заоблено коремче. Как да се спасите от тази напаст, която разваля фигурата, а често е и предпоставка за по-късното развиване на редица заболявания?
В тази книга ще ви представим експресни диети за стапяне на тлъстините на корема, както и дълготрайни диети за поддържане на новата ви линия. С известни усилия диетите за отслабване постигат лелеяната цел, но по-трудно е да се задържи постигнатото. Много често се наблюдава така нареченият йо-йо ефект, когато свалените с труд килограми след прекратяване на диетата се връщат обратно, при това се прибавят и още няколко. Парадоксалното е, че мазнините, които се смятат за враг №1 на стройната фигура, могат да играят и ролята на помощници не само за естетичния вид, но и за поддържането на добро здраве и самочувствие. Не всички мазнини обаче … а само полезните сред тях.

Автор: Димитър Пашкулев Брой страници: 240
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.284 кг.
Издател: Хомо Футурус Баркод: 9789548231336
Дата на издаване: 17.09.2012 ISBN: 9789548231336