Всичко за личното оръжие – Иван Миланов, Крум Джоргов, Тодор Предов

Настоящата книга отразява съвременното състояние на пазара на късоцевно оръжие у нас, предлаганата продукция на оръжейните фирми, необходимостта да притежаваме и използваме оръжие и законовите норми за това.

Акцентът е поставен върху необходимостта да се помисли основателно какво оръжие ни е нужно за самозащита, непременно ли чуждите образци са най-подходящи за "адаптационния" период на българския собственик на пистолет. Заедно с това са представени най-удачните световни образци, елитът на пистолетите, които бележат оръжейната тенденция на нашия век.

В допълненото и преработено издание са отразени последните тенденции, които настъпиха в носенето и притежаването на оръжие. Ние вече сме "въоръжени" европейци и трябва полека-лека да свикваме и със задълженията, които ни налага европейското отношение към оръжието. В този смисъл си разрешихме да разработим и един от най-интересните напоследък аспекти на оръжейно притежание – колекционирането на оръжие, което все повече се превръща в благородно хоби за мнозина…

От авторите
Автор Крум Джоргов, Тодор Предов, Иван Миланов
Издателство Паралакс
ISBN 9547410148
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 346