Всички методи за енергийна самозащита по системата Жим Лам – Олег Ламикин

Всички методи за енергийна самозащита по системата Жим Лам

След много пътешествия, търсения и срещи с Духовните си Наставници, д-р Олег Ламикин си поставя нелеката задача да адаптира древните знания, които е получил, към съвременния начин на живот и да ги разпространи сред колкото се може повече хора. Така се ражда системата Жим Лам.
При усвояване на практическите препоръки, описани в тази книга, вие ще станете енергийно силен, уверен в себе си човек, ще преодолеете всякакви психологични проблеми, ще можете реално да помагате на близките си в решаването на сложни житейски ситуации. Ще намерите и отговори на повече от 160 въпроса, засягащи енергийното и психично здраве и развитие, които ще ви доведат до щастлив и енергийно балансиран живот. Ето някои от тях:

– Какво означава щастие за всеки от нас?
– Какво е това човешка душа?
– Какви видове Сила съществуват в Природата?
– Как да открием в себе си тази Сила?
– Как да защитим себе си и близките си от психологични нападения?
– Как да преодолеем самотата и страха?
– Можем ли да изменим съдбата си и да я направим успешна?

Олег Ламикин е потомствен лекар, истински Лечител, дипломиран терапевт и невропатолог със специализации по психотерапия и източна рефлексотерапия. Носител е на най-големия приз от Международния Червен Кръст – Орден на Милосърдието. Бил е вицепрезидент на Асоциацията на лекарите на мануална терапия в Русия. Четири години поред е избиран за най-добър лечител в страната си и има златен медал от Асоциацията на лекарите на природната медицина. Постоянно развиващ се и събиращ рецепти от всички краища на света, той може да предложи и практически да приложи няколко начина за лекуване на почти всяко заболяване. Президент е на Международна Академия „Жим Лам“ и носител на много награди за принос в руската природна медицина.

Автор: Олег Ламикин Брой страници: 348
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Асеневци Баркод: 9786197356373
Дата на издаване: 18.12.2017 ISBN: 9786197356373