Воля за здраве. Инерция, промяна и избор – Робърт Рейнолдс

Воля за здраве. Инерция, промяна и избор

Един лекар – психолог ни разкрива как да се отървем от навиците си, които подхранват заболяванията ни.

Кой се разболява?… Кой се изцелява? Опознайте възможностите си!

"Воля за здраве" акцентира върху ролята на избора като определящ фактор, една благотворна сила, произлизаща от дълбините на съзнанието. Изразявайки волята си, имаме възможност по-успешно да управляваме съдбата си, да се справяме с предизвикателствата и да се радваме на здрав дух и здраво тяло, в хармония с околните. Тази книга е покана за опознаване на психологията и възвръщане на гореспоменатите ценности. – Хенри Алстром, доктор на медицинските науки и професор по клинична психология в Антиохийския университет

Сериозният читател няма да бъде разочарован – тук ще открие душевно, телесно и духовно познание. Д – р Рейнълдс полага широки основи в областта на древния мистицизъм, създавайки една книга, която може да бъде полезна за всеки. нейното послание е : "можем да се променим, но често го забравяме!"

"Благодарен съм на хора като д-р Рейнълдс, нагърбили се с разпространение на знания." Дрю Колинс, натуропатичен лекар, лицензиран акупунктурист, клиничен ръководител и асоциативен председател по образователните въпроси, Национален колеж по натуропатична медицина.

Автор: Робърт Рейнолдс Брой страници: 240
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Монт Баркод: 9789548055093
Дата на издаване: 2004 г. ISBN: 9789548055093