Водни кристали – Оракул – 48 карти на водни кристали – Д-р Масару ЕмотоД-р Масару Емото, авторът на бестселъра „Тайните послания на водата”, е открил, че молекулите на водата могат да се влияят от нашите мисли, думи и чувства. Когато водата е в замръзнало состояние, нейните кристали разкриват концентрираните мисли, които са били отправени към нея.
В "Оракула на водните кристали" са включени 48 прекрасни изображения на водни кристали, които ще спомогнат за увеличаване на баланса във вашия живот и добруване по много различни начини.
Към комплекта е включена и малка книжка, която ще спомогне за разгадаването на картите.
Д-р Масару Емото е роден през 1943 г. в Йокохама, Япония. Завършва университета в Йокохама и Свободния Международен университет като доктор по алтернативна медицина. За пръв път публикува уникалните си снимки на водните кристали в трите части на книгата си "Посланията на водата", която издава сам. „Тайните послания на водата” се появява за пръв път в Япония и е световен бестселър с повече от 600 000 продадени екземпляра. Д-р Емото живее в Токио и непрекъснато пътува навсякъде по света, където се обсъжда работата му.
овече информация за него ще намерите например на неговия сайт:
http://www.masaru-emoto.net/english/entop.html
Информация за книгата в Интернет (на английски), с прекрасни снимки на водни кристали, ще намерите например на:
http://www.life-enthusiast.com/twilight/research_emoto.htm
Автор Д-р Масару Емото
Издателство Аливго
ISBN 9789548454523
Година на издаване 2007
Страници 16
Формат 13/9