Въображаемият свят на … – Кери Смит

Въображаемият свят на …

Кери Смит „Въображаемият свят на […]”

В какъв свят искаш да живееш?..

Да си представиш нещо различно, по-добро или дори по-интересно, означава да започнеш да променяш света около себе си. Най-големите революции на нашето време са се случили, защото някой е имал смелостта да измисли нещо ново.

Във „Въображаемият свят на […]” Кери Смит ни предизвиква да направим точно това като сътворим свой собствен уникален свят.
За да се включиш в приключението, първо трябва да създадеш списък с неща, които те привличат – предмети, които обичаш и колекционираш, цветове, форми, идеи, хора и създания, които те очароват. Този списък ще бъде отправна точка за създаването на въображаемия ти свят. Приготви се да мислиш за карти, схеми, имена на географски региони, обитатели, храни, истории и други забавни детайли. Твоят свят има нужда от добри основи! Единствено ти можеш да му ги осигуриш…

Незаменим пътеводител за всеки художник, мечтател, бунтар – за децата от всички възрасти, „Въображаемият свят на […]” ни насърчава да се превърнем в революционери, които преобръщат ежедневието в търсене на нови възможности и нестандартни идеи.

Кери Смит е световноизвестен автор и илюстратор. Нейните книги са пример за подхода „учене чрез действие“ и се използват в училищните програми по целия свят като начин за внедряване на нетрадиционни методи за придобиване на знания. Досега на българския книжен пазар са излезли две нейни заглавия, издадени от ЕРА – „Унищожи този дневник“ и „Довърши тази книга“.

Автор: Кери Смит Брой страници: 192
Категория: Художествена литература; Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Ера Баркод: 9789543893645
Дата на издаване: 23.10.2015 ISBN: 9789543893645