Вълшебното ключе: Упражнения по човекът и обществото за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 3. клас – Радостина Тонева, Тошко Тонев

Вълшебното ключе: Упражнения по човекът и обществото за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 3. клас

Вълшебното ключе" улеснява подготовката на третокласниците в занималнята и у дома. В помагалото са разработени 32 теми, които се съчетават с обновените през 2014 г. учебници и учебни тетрадки на издателство "Просвета". Основните факти се усвояват чрез достъпни и занимателни задачи, които не натоварват децата. Новите понятия се запомнят по-лесно и трайно, когато са включени в кръстословици и ребуси. Упражненията за работа със снимки, карта и линия на времето допринасят за формиране на познавателни умения. Творчески задачи за съставяне на собствен текст развиват детското въображение и мислене.

Помагалото е подходящо за всеки етап от учебния процес. Учителят може да го използва за разнообразяване на дейностите в урока в комбинация с учебника и тетрадката, както и за работа в занималнята. Децата имат възможност да се готвят самостоятелно вкъщи, а родителите – да проследяват напредъка им чрез отговорите на всички задачи, поместени в края на книжката.

Автор: Радостина Тонева; Тошко Тонев Категория: 3-ти клас; Учебни помагала; Човекът и обществото
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2015 г. Брой страници: 40
Език: Български Тегло: 0.090 кг.
Баркод: 9789540130835 ISBN: 9789540130835