Влюби се в тайната – Татяна Чесанова

Влюби се в тайната и тя ще те преобрази – това е призивът на нашата героиня към жената. Французойката от руски произход е убедена,
че жената по целия свят е чудо, бисер на Божието проявление на Земята и е призвана към едно – да се влюби в невидимата Тайна.

Книгата "Влюби се в тайната" на петербургската журналистка Татяна Чесанова продължава да се запознава с опита на специфичното дишане и движение на Натали Дроен, наречено от самата нея "Сакрална архитектура на тялото – храм на одухотворената плът".

Как да съвместим духовното и физическото? За това разсъждава Натали в студиото и на това са посветени срещите и разговорите в дълбочина, на търсенето на новата, различната, в която се превръщаш благодарение на движението в диханието. Натали помага да се открие огромният потенциал, заложен у всеки по силата на Божията Любов.

Тя ни учи как да построим вътрешния си храм по закона на "златното сечение" посредством 13 хоризонтални нива, които образуват ставите. Буквално по спирала, те повеждат по вертикала – вътрешния, метафизиологичния, откривайки и възстановявайки истинското здраве, красота и радост от живота за всяка жена.

Всяка жена по целия свят е чудо, бисер от Божественото проявление на Земята. Всяка една представлява тайна и е призвана само към едно – да се влюби в невидимата Тайна. От незапомнени времена на жената е определена велика роля: да обича, да твори, да се радва, да страда, да ражда и главното – да се роди в себе си.

Христос воистина воскресе!
Животът започна!

Нашата ОС – "златният меч, присъства във всеки човек и ако нашият живот преминава не по пътя на този "меч, тогава идват страданията и болестите – те не са наказания, а напомняне за човека, че той се е "спрял… не върви по пътя на развитието, което се очаква от него, и затова преживява… потоп!

Убедена съм с днешна дата, че един Източник изпълва живата плът, един-единствен! Убедена съм, че всекиму е отсъдена "своя съдба – на един език да говорим с "НЕГОВОТО Слово – всички хора.

Вашият Ангел-Хранител безусловно ви съпътства и охранява вашето търпение за благодатта, потребно е да изтърпим спускането в пропастта, в която се задъхваш от себе си… но в далечината проблясва новата светлина – от Царските Двери, отварящи се с особената молитва, която ще ги отключи, която може да ви спаси, поставяйки ви на правилната пътека, подравнявайки следите от собствените ви стъпки.

Долното да оставите долу – в покоя – в покаянието – в тишината да възхождате и да се обичате един друг, превръщайки се в Дете от Божия Порода. Любовта е словото, а словото е у БОГ.

Защото смърт няма – Любовта е от Бога!

С вас съм, Натали
15 април 2012

  • Корица:Твърда
  • Брой страници:288
  • Общи:Преводна литература
  • Година:2016
  • Националност:Руска
  • Език:Български
  • Баркод:9789543761425
  • ISBN:9789543761425
  • Жанрове:Окултизъм, Религия