Вила в Сицилия – Розана Лей

Вила в Сицилия

Романът "Вила в Сицилия" от британската авторка Розана Лей ще допадне на читателите, харесали "Парижкият апартамент", "Ще се видим в Париж" и други семейни саги, разказани през погледа на герои от различни поколения. Красивите описания на сицилианското крайбрежие и кухня я правят прекрасно четиво за горещите летни дни.

Прекрасен роман, съчетаващ в едно мистерия, приключения, романтика и дори самопомощ – Лей се е справила блестящо! – Cosmopolitan UK

Изненадващо наследство. Три жени, които търсят отговори. Дали вила „Сирена“ ще ги събере, или отчужди?..

Тес скоро ще навърши четиридесет и монотонният й живот в британската провинция я задушава. Един ден получава неочаквано писмо с известието, че наследява старинна вила в слънчева Сицилия от непознат.
Прекрасното италианско градче я приветства с идиличния си начин на живот и тя се предава на притегателната му сила. Потопена в емоционалния си нов свят, Тес тръгва по следите на една тайна, която е част от миналото на майка й, още от времето на Втората световна война. Романтика и мистерия разкриват пред нея изненадваща истина за любовта, която не само ще даде така жадуваните отговори на Тес, но и ще й помогне да спаси собствената си объркана дъщеря тийнейджърка…

Разказана през гледните точки на три жени от различни поколения, „Вила в Сицилия“ е завладяваща история за загубена любов и родови тайни, епично пътешествие в търсене на себе си, значението на дома и семейството.

Розана Лей е бестселър автор и дългогодишен преподавател по творческо писане във Великобритания и чужбина. За да се вдъхнови за написването на настоящата книга, посещава невероятни кътчета в Италия и Испания, а когато не е на път, живее на брега на морето в Западен Дорсет.

Автор: Розана Лей Брой страници: 456
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.520 кг.
Издател: СофтПрес Баркод: 9786191513253
Дата на издаване: 28.07.2016 ISBN: 9786191513253