Вики и Ники – учебно помагало по игрова култура и изобразително изкуство 3. ПГ – И.Неделчева, Н. Христова

Вики и Ники – учебно помагало по игрова култура и изобразително изкуство 3. ПГ

Имаме удоволствието да Ви представим най-новата образователна система за предучилищна възраст "Вики и Ники".
Пред Вас е комплектът от материали, с помощта на който можете да осъществите творческата си работа в пет образователни направления: Игрова култура, Изобразително изкуство, Конструктивно-технически и битови дейности, Музика и Физическа култура. Съвременните технологии на взаимодейстеие и иновативната визия на помагалото ще дадат възможност на децата да овладеят в цялост параметрите на училищна готовност в естетико-приложната активност.
Темите в него са разработени от научна гледна точка за всяко образователно направление, като творческите дейности обогатяват, развиват и усъвършенстват детските представи, отношения и умения с езика на изкуството. В помагалото е предложено овладяване на образователното съдържание на основата на осъществяване на междупредметните връзки в десет обобщени теми.
В таблицата към комплекта ще намерите примерни обучаващи и диагностични задачи за всяко от тези пет направления. Предвидено е съдържанието и материалите да се използват в рамките на задължителните регламентирани ситуации, разпределени в 31 учебни седмици.
За по-голямата част от разработените теми ще намерите посочени средства за осъществяването на задачите, като в някои от тях педагогът има възможност сам да избира съобразно индивидуалните възможности и интереси на децата в групата и условията в детската градина или училището.
Искрено се надяваме, че с учебното помагало "Вики и Ники" децата ще успеят да осъзнаят творческата дейност като индивидуален израз на придобити социокултурни, логико-математически, езикови и емоционално-естетически умения и опит.

Автор: И.Неделчева; Н. Христова Категория: Детски градини; Втора група (4-5 годишни деца); Подготвителна група (5-6 годишни деца)
Издател: Булвест 2000
Дата на издаване: 01.09.2014 Брой страници: 31
Език: Български Тегло: 0.175 кг.
Баркод: 9789544269722 ISBN: 9789544269722