Вибрационна медицина – Ричард Гърбър

0
(0)

Вибрационна медицина

Наръчник №1 за енергетичните терапии.

"Д-р Ричард Гърбър ни придвижва важна стъпка напред в мисленето за по-висшите сфери на човешките същества отвъд механиката до царството на разума и духа и ни показва как тези въпроси ще станат фактори от критично значение в медицината на бъдещето."
д-р Лари Доси, автор на Healing Words

"Преломна книга, написана с дълбоко разбиране, но на прост език, който лесно се чете."
Health World

"Тази книга е в авангарда на цялото здравно движение."
Publisher Weekly

"Истинска енциклопедия на новите и старите лечителски практики, й които понятията за енергията са основата на диагнозата и/или лечението… осигурява достатъчно солидни доказателства и провокативни прозрения, за да интересува както защитниците, така и скептиците на неконвенционалната медицина." Utne Reader

Тази комбинация от древна мъдрост и нова наука определено е въведение към грижата за здравето за модерните времена. Стандартен справочник по енергетично изцеляване, "Вибрационна медицина" спечели широко приемане от отделни хора, цели училища и здравни институции в цялата страна като предпочитан учебник по алтернативна медицина. Обучен в различни алтернативни терапии, както и в традиционната западна медицина, д-р Гърбър ни дава енциклопедично изложение на енергетичното лечение, засягайки енергийните полета, акупунктурата, цветните лекарства на Беч, хомеопатията, радиониката, лечението чрез кристали, електро-терапията, радиологията, чакрите, медитацията и лечението от екстрасенси. Той обяснява настоящите теории за това, как функционират различните енергетични терапии, и предлага на читателите нови прозрения за физическите и духовните перспективи на здравето и болестта.

Д-р Ричард Гърбър получава медицинското си образование в училището по медицина на Уейн Стейн Юнивърсити в Детройт. Високо уважаван е за 25-те години непрекъснати изследвания върху алтернативни методи за диагноза и лечение. Практикува вътрешна медицина близо до дома си в Лайвония, Мичиган.

Автор: Ричард Гърбър Брой страници: 582
Категория: Спорт, хранене и здраве; Медицинска литература Език: Български
Тегло: 0.615 кг.
Издател: Дилок Баркод: 99548517180
Дата на издаване: 2005 г. ISBN: 99548517180

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.