Вещиците – книга втора – Лашър – Ан Райс

Втората книга от поредицата за вещиците Мейфеър разплита много от мистериите в загадъчното семейство от Ню Орлиънс.

Ужасът, разиграл се на Коледа в къщата на Първа улица и изчезването на Роуан Мейфеър, слагат началото на поредица потресаващи събития и неочаквани обрати. Фактите, споменати в досието на Таламаска, тук се превръщат в пространни истории, в които много от тайните на миналото ще бъдат разбулени.

Нищо не е приключило и истинската битка тепърва предстои.

  • Кой е Лашър и как може да бъде победен?
  • Ще се завърне ли Роуан при Майкъл?
  • Коя е следващата силна вещица в рода?
  • Какво се случва в тайнствената организация Таламаска?…

Ан Райс за пореден път ще ни потопи в неповторимата атмосфера на своя свят, от който, както винаги, ще ни е трудно да се откъснем!

Ан Райс (родена на 30.10.1941 г.) е автор на готически и религиозни книги, от които е продала над сто милиона копия по цял свят. По книгите й „Интервю с вампир” и „Кралицата на прокълнатите” са заснети два филма, а "The Fiest of All Saints" става основа на минисериал.

След като се връща към католическата вяра през 1998г., авторката решава да поеме в съвсем нова посока и да се посвети на изследвания върху зараждането на християнството.

Ан Райс е втората дъщеря в ирландско-американско католическо семейство. Била е женена за покойния поет Стан Райс и е майка на романиста Кристофър Райс. Живее и работи в Калифорния.

Автор Ан Райс
Издателство ИнфоДАР
ISBN 9789547614017
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 728
Формат 13.00×20.00