Вендета – Венета Райкова

Вендета

1. Всичко си има време, време има за всяка работа под небето: 2. време да се родиш, и време да умреш; време да садиш, и време да скубеш насаденото; 3. време да убиваш, и време да лекуваш; време да събаряш, и време да съграждаш; 4. време да плачеш, и време да се смееш; време да тъгуваш, и време да играеш; 5. време да разхвърляш камъни, и време да събираш камъни; време да прегръщаш, и време да избягваш прегръдки; 6. време да търсиш, и време да губиш; време да къташ, и време да пилееш; 7. време да раздираш, и време да съшиваш; време да мълчиш, и време да говориш; 8. време да обичаш, и време да мразиш; време за война, и време за мир.
Старата икономка чете Библията всяка вечер и тя й дава сили да извърши отмъщението, което е станало смисъл на живота й. Виктория – съпруга на един от най-известните телевизионни продуценти, докарана до ръба на отчаянието, търси пътя за своето отмъщение чрез секс и пари. Марияна – бивша топманекенка, мамена от своя съпруг, строителен бос и милионер, наема частен детектив, за да й помогне в нейното отмъщение. Михаела – една от най-рейтинговите водещи, прескача от леглото на оператора в леглото на шефа. Тя няма нужда от отмъщение, за да намери своя път към щастието.
В този роман се преплитат отмъщението, страстите, парите, рейтингът и провалите на звездите от телевизионния екран и хайлайфа у нас. Книгата ще ви държи без дъх до последната си страница, за да разберете кой ще оцелее в звездната вендета и как ще бъдат раздадени картите в новата игра!

Венета Райкова започва своята журналистическа кариера през 1992 г. като водещ в БНТ на предаването "Цветовете на нощта" и едновременно с това работи като редактор и репортер в първия светски вестник у нас – в. "Хайлайф". Същата година печели и конкурса "Мини мис България". През 2004 г. става автор и водещ на първия телевизионен таблоид "Горещо", който се излъчва успешно повече от десет години. След това е водещ и продуцент на следобедното всекидневно шоу "Дневникът на Венета". Автор на „Триумфът на кучките“ и „Вещицата“.

Автор: Венета Райкова Брой страници: 352
Категория: Българска литература; Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Публицистика и журналистика Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9786191642519
Дата на издаване: 26.06.2017 ISBN: 9786191642519