Вашата календарна 2015: карма, търпение, разплата – Светлана Тилкова – Алена

Вашата календарна 2015: карма, търпение, разплата

2015 е годината на Сатурн, подвластна на вибрация 8. Сатурн е планетата на ограничението, на размислите, на самоосъзнаването, които ни налага обществото, а и ние самите заради кармата, която сме сътворили. За всичко, което пропуснем да научим през 2015 година, ще се наложи да чакаме близо три десетилетия, когато започва новият Сатурнов цикъл. Планетата изисква от нас да привикваме към дисциплина. Посочва ни нашите душевни блокажи от настоящия живот, както и задръжките и комплексите, които носим от свои предходни прераждания.
Сатурн за пореден път след девет години отново хвърля светлина върху препятствията от миналото, на пръв поглед ясни, но в повечето случаи мощни невидими сенки, притежаващи силата да спрат както нашето лично, така и развитието на България.
Планетата ще ни напомни отдавна забравените страхове за цялото човечество, но и на отделната личност, които е необходимо да превъзмогнем, включително тези от водените войни през 20 век, за да отдалечим новите, които чакат на прага ни и могат да се превърнат в наше зловещо битие през 2016 -а, годината на Марс. Преродени убити войници и невинни жертви ще търсят кармична мъст и разплата.
Ще бъдем наясно дали успяваме да се приспособим към обществото или сме аутсайдери, защото сме различни и неразбрани.
Сатурн ни задължава да мислим дълго и да действаме бавно, както и да се предпазим от трудна за потискане агресия в личен и глобален план.

Автор: Светлана Тилкова – Алена Език: Български
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения; Календари Тегло: 0.180 кг.
Баркод: 9789549873870
Издател: Арос ISBN: 9789549873870
Брой страници: 240