Ванга Светицата – колектив

Ванга Светицата

Истината за жената, която промени съдбите на милиони хора.

На 11 август 2010 г. се навършват 14 години от смъртта на великата българска пророчица Ванга. И до днес тя не е приемана еднозначно – част от хората не могат да повярват на чудесата, които е сътворила. Църквата също не я признава, защото, видите ли, приживе говорела с духове и черпела информация от злите сили. За мнозинството от българския народ обаче Ванга бе и си остава светица. Нейната липса се усеща най-много сега, когато живеем в бездуховно време.
"За мен леля Ванга бе и ще остане Учител. Светица! Дар от Бога за България и българите. Ние просто не я заслужавахме", казва за петричката Касандра именитата наша треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Авторите на тази книга споделят изцяло нейното мнение.
"Ванга Светицата" изследва живота и делото на петричката пророчица във всичките им аспекти. Издирени са неизвестни факти за феноменалната ясновидка и са събрани свидетелства на десетки хора, докосвали се до дарбата ѝ. Намерена е истината за жената, променила съдбите на милиони.

Автор: колектив Брой страници: 192
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Ню Медиа Груп Баркод: 9789543401543
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789543401543