Ваксината – Дейвид Лендър

Ваксината

"„Напрегнато и увлекателно четиво – право в целта по актуалния проблем за ваксините“
„Екзаминър“

„Новият ми трилър „Ваксина за смърт“ е създаден за развлечение, но изследва съвсем реални проблеми в настоящия дебат за безопасността на ваксините“
Дейвид Лендър

Дени Норт е режисьорка, която току-що е спечелила наградата на филмов фестивал за документален филм, насочен срещу фармацевтичната индустрия. Когато й предават разобличителна информация за Националната програма за имунизация на Съединените щати, тя трябва да оцелее, за да я разгласи, преди един главен изпълнителен директор мегаломан от бранша да успее да я ликвидира.

Дейвид Лендър е автор на бестселъри, основаващи се на неговата двайсет и пет годишна кариера на инвестиционен банкер. За да гради романите си, той черпи вътрешна информация от бившата си работа за сливания и изкупувания от „Мерил Линч”, „Ротшилд” и Банк ъв Америка, за различни места по света, за обсебени личности и действителни финансови интриги. Неговите герои са подобни на тези на Дейвид Балдачи – корпоративни играчи, жадни за власт и пари, или тези на Елмор Ленард – странни неприспособени люде и мошеници. Сюжетите му разкриват безскрупулните мотиви и самолюбието, които мотивират играчите в света на финансите, както и вътрешното устройство на най-могъщите финансови институции и корпорации в Съединените щати."

Автор: Дейвид Лендър Брой страници: 256
Категория: Спорт, хранене и здраве; Политика Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546554895
Дата на издаване: 23.05.2014 ISBN: 9789546554895