Ваксина против стрес – Д-р Валерий Синелников* Какво представлява стресът?
* Как от жертви на обстоятелствата да се превърнем в господари на положението?
* Как да натрупаме сила и енергия и да ги използваме в свой интерес?
Книгата ще ви помогне да отговорите на тези и на много други въпроси, да промените отношението си към своите стремежи в живота, да направите волята си силна, а живота си – ярък и щастлив.
Новият модел на съзнанието, разработен от доктор Синелников, ефективните авторски методики и стратегии ще ви помогнат не само да превърнете в реалност своята заветна мечта, но и да станете господари на живота си.
Тази книга ще ви научи да разрешавате по-лесно проблемите си, да премахвате бързо негативните емоции, завинаги да забравите какво е това стрес и болести, и да намерите дългоочакваните хармония и благополучие.
Д-р Валерий Синелников е известен практикуващ психотерапевт, психолог, хомеопат, автор на уникални по своята простота и ефективност психологически методики, които са помогнали на хиляди хора да си възвърнат здравето, да подобрят своето благосъстояние и да познаят радостта от живота.
Синелников е създател на "Школа за здраве и радост", в която работи задружен екип от преподаватели, доктори и психолози. В Русия книгите му се издават в милионен тираж.
Автор Д-р Валерий Синелников
Издателство Софт Прес
ISBN 9789546857071
Година на издаване 2008
Страници 208