Уволни шефа си! – Джонатан Джей

Уволни шефа си!

Присъединете се към революцията „Уволни шефа си!“ Всяка седмица хиляди хора по цял свят уволняват своите шефове. Дошло им е до гуша да угаждат на някой друг и искат да работят за себе си.

Познато ли ви е това чувство на абсолютна непоносимост към недомислиците на вашия шеф? Ако отговорът е „да“, значи и за вас е задухал вятърът на промяната.
В „Уволни шефа си“ Джонатан Джей ви предлага метод за преврат, който няма да ви отнеме 20-ина години и не изисква подкачане по барикадите! Единственото, което трябва да направите, е да УВОЛНИТЕ ШЕФА СИ и да вземете бъдещето си в свои ръце. Стъпка по стъпка авторът ще ви посвети в изпитаните „правила“ за създаване и развиване на собствен бизнес.

Джонатан Джей не е поредният бизнес експерт, чиито познания са само в областта на теорията. Всеки един от съветите на автора е извлечен от личния му опит на човек, уволнил шефа си и изградил собствен бизнес, който днес му носи не само пари, но и удовлетворение. Той ще ви спести стотици часове скъпи курсове по маркетинг, продажби, планиране, финанси и счетоводство. Доверете му се и ще научите как:

· да съставите успешен бизнес план
· да привлечете потребители
· да си създадете пололожителен имидж
· да договорите изгодна реклама
· да управлявате умно своя бизнес
· да се поучите от грешките на другите

и най-вече как да УВОЛНИТЕ ШЕФА СИ

и ДА ПРЕВЪРНЕТЕ ЛЮБИМОТО СИ ЗАНИМАНИЕ В ПРЕПИТАНИЕ!

Джонатан Джей е основател на Коучинг академията – водеща консултантска организация за бизнес в Европа. Той е обучил повече от 5000 души как да започнат и да развият печеливш бизнес. Провежда редовно конференции и семинари. Водещ е на популярното шоу по телевизия BBC „Създай си нов живот“, което помага на англичани да се установят в чужбина и да се развиват професионално там.

Автор: Джонатан Джей Брой страници: 208
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.230 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696103
Дата на издаване: 2016 г. ISBN: 9789549696103