Утвърждения. Книга за оцветяване – Албърта Хътчинсън, Луиз Хей

Утвърждения. Книга за оцветяване

Много съм развълнувана от съвместния ни труд с Албърта Хътчинсън. От дете обичам книжките за оцветяване. Съчетанието между прекрасните утвърждения, които аз използвам всеки ден, и красивите рисунки на Албърта ми донесе огромно удоволствие. Казано най-просто, утвърждение е всяко нещо, което мислим или изричаме. Много от нещата, които хората обикновено мислят и говорят обаче, са доста негативни и не водят до положителни преживявания. Ако искаме да изцелим живота си, трябва да променим модела и да се приучим да мислим и говорим положително.

Утвърждението отваря врати. То е отправната точка по пътя към промяната. Сякаш казваме на подсъзнанието си: „Аз поемам отговорност. Знам, че мога да направя нещо, за да се променя“. Когато говоря за правене на утвърждения имам предвид съзнателния подбор на думи, които ще ви помогнат да отстраните нещо от вашия живот или да създадете нещо ново.

И така, докато оцветявате тези красиви мандали и илюстрации, утвърждавайте пред себе си:

„Днес аз позволявам на творческите сокове да текат през мен като сила на изцелението. Красотата има естествено проявление.“

Автор: Албърта Хътчинсън; Луиз Хей Брой страници: 96
Категория: Изкуство и фотография; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9789544747183
Дата на издаване: 31.03.2016 ISBN: 9544747183