Упражнения и тестови задачи по български език и математика за 4 клас – Ани Новоселска, Димитринка Петрова, Николина Георгиева

Упражнения и тестови задачи по български език и математика за 4 клас

Помагалото по български език и математика за четвърти клас съдържа упражнения и тестови задачи, които изцяло са съобразени с учебната програма, разработена в учебниците по съответните учебни предмети за съответния клас.
Чрез упражненията, които обикновено са разположени на лявата страница, се доусвояват и затвърждават знанията от уроците в клас. Тестовите задачи са разположени вдясно. Те позволяват на ученика да провери сам доколко е разбрал и усвоил учебния материал. Дава се възможност и на учителите, и на родителите да получат информация за нивото на подготовка на учениците, за да ги подпомогнат при необходимост. При решаването на всички задачи и при незначителна грешка ученикът получава отличен. При една или две, (но по-лесни) нерешени задачи оценката е много добър. Три нерешени задачи свалят оценката на добър. Когато верните отговори са по-малко от три, оценката е слаб. При поставяне на оценка оценяващият трябва да съобрази с каква трудност са решените или нерешените задачи.
Задачите в помагалото обхващат целия учебен материал, чието усвояване е предпоставка за успешното овладяване на знанията в по-горен клас.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

Автор: Ани Новоселска; Димитринка Петрова; Николина Георгиева Брой страници: 82
Категория: Детска литература ; Образователни книги Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Ентусиаст Баркод: 9789548657211
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789548657211