Управлявай кризата – Норман Р. АугустинКРИЗА вероятно е най-често използваната дума в корпоративния свят напоследък. При това се произнася с известна доза страх и с несигурност за бъдещето. Затова тази книга в този момент е изключително ценна. Тя няма да ви каже как конкретно да се справяте с всяка криза в компанията (те, съгласете се, могат да бъдат твърде различни). Но ще ви помогне да я управлявате ефективно.

Ще научите и как:
• да разпознавате първите признаци на задаващата се буря;
• да съхраните бизнеса въпреки трудностите;
• да предпазите екипа и себе си от страха и паниката.

Запознайте се с вашия наставник:

НОРМАН Р. АУГУСТИН е председател на изпълнителния комитет на "Локхийд Мартин". Бил е председател и изпълнителен директор в "Локхийд Мартин корпорейшън", директор на "Блек енд Декер", на "Филипс петролеум" и на "Проктър енд Гембъл". Автор е на книгите "Законите на Аугустин" и "Управление на кризата, която се опитвате да избегнете".

Поредицата "Джобен наставник" предлага незабавни отговори на обичайни предизвикателства, с които мениджърите се сблъскват всеки ден. Книгите в поредицата ви дават лесни за употреба инструменти, тестове за самостоятелна проверка на наученото и автентични примери. С тях ще намерите своите силни и слаби страни и ще усъвършенствате най-важните си умения. Независимо дали сте на бюрото си или на път, тази поредица ще ви помогне по-бързо, без лутане и ефективно да се справяте с работата си на мениджър.

Желаем ви успех!
Автор Норман Р. Аугустин
Издателство Мениджър
ISBN 9789548491099
Година на издаване 2009
Корица Мекa
Страници 104
Формат 12.50×17.50