Уебдизайн. Основни принципи – Николай Нетов, Тодор Георгиев, Христина Дачева

Уебдизайн. Основни принципи

Microsoft® Expression Studio 4 е продукт с изключително удобен интерфейс за дизайн и разработка на уебсайтове. Вграденият редактор от типа WYSIWYG позволява създаваните уебстраници да бъдат преглеждани моментално. Продуктът дава голяма гъвкавост за разработка на сайтове с различни техники. Валидацията на кода се осъществява автоматично и гарантира спазването на уебстандартите.
Microsoft® Expression Studio 4 се препоръчва за профилирано обучение по информационни технологии в 9.–12. клас и подготовка за олимпиади.
„Майкрософт“ работи заедно с издателство „Просвета“ и учители-новатори за прилагане на най-новите продукти на компанията в българското образование. Създаденото учебно съдържание се предоставя безвъзмездно за използване в българските училища и се разпространява от Национална информационна мрежа на издателство „Просвета“.

Автор: Николай Нетов; Тодор Георгиев; Христина Дачева Категория: 9-ти клас; Учебни помагала; 10-и клас; 11-и клас; Учебни помагала; Информационни технологии; 12-и клас; Учебни помагала; Информатика и Информационни технологии; Учебни помагала; Информатика и Информационни технологии; Информатика и Информационни технологии
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2012 г. Брой страници: 144
Език: Български Тегло: 0.250 кг.
Баркод: 9789540126302 ISBN: 9789540126302