Учебно помагало за придобиване на правоспособност за управление на МПС 2012 (C, C1, C+E) – Чавдар Борисов

Учебното помагало е отличен помощник за всеки кандидат за професионален шофьор. Също така и „верен другар” за всички водачи на превозни средства за превоз на товари по време на тяхната работа.
Със своят добре подбран и илюстриран вид, книгата ви предлага съдържание, което е ежедневие за професионалните водачи, а именно: работа с транспортни документи, правила за периодите на управление и почивка, използване на тахографи и разбира се – общо устройство на товарните превозни средства. Съдържа и новите европейски изисквания, свързани с безопасността на движението по пътищата, екологичните норми, управлението и действията при критични и аварийни ситуации, принципното устройство и обслужване на товарните автомобили и прикачните устройства (ремаркета).
Поместени са всички нови изпитни въпроси, влезли в сила през 2011 година, върху които се провежда теоретичния изпит за категориите С, С1 и СЕ.
В специално безплатно приложение към учебника са поместени примерни изпитни тестове, с които можете да проверите знанията си преди изпита. Тестовете са съобразени с методиката за провеждането на вътрешните теоретични изпити и могат да се използват от учебните центрове.

Автор Чавдар Борисов
Издателство Труд
ISBN 954-528-516-8
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 400
Формат 14×21