Учебна тетрадка по География и икономика за 6. клас – Мариана Султанова, Румен Пенин

Учебна тетрадка по География и икономика за 6. клас

Учебната тетрадка е предназначена да помогне в усвояването и задълбочаването на знанията и уменията по учебния предмет География и икономика за 6. клас. В нея към всеки урок са предложени въпроси и практически задачи, забавни игри и тестове. Учениците имат възможност сами да оценят в каква степен са усвоили учебното съдържание.
При работа с тетрадката неизменни спътници са географските карти и атласи, което спомага за добрата пространствена ориентация на учениците. Предложените въпроси, задачи, тестове и игри са с различна степен на трудност и с различно предназначение, което изисква максималното съсредоточаване и прилагане на усвоените географски знания и умения. От друга страна те дават възможности за развитие на творческото мислене и решаване на различни самостоятелни и групови задачи: събиране и обобщаване на материали от различно естество в извън­учебно време, създаване на плакати, постери, изложби и други.

Учебният комплект по география и икономика за 6. клас се състои от:
учебник по география
учебна тетрадка
книга за учителя
атлас
контурни карти

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2013/2014 г.

Автор: Мариана Султанова; Румен Пенин Категория: 6-ти клас; Учебни тетрадки; Учебници; География и икономика; География и икономика
Издател: Булвест 2000
Брой страници: 63 Език: Български
Тегло: 0.150 кг. Баркод: 9789541805312
ISBN: 9789541805305