Убийството на Пепеляшка – Алафеър Бърк, Мери Хигинс Кларк

Убийството на Пепеляшка

За първи път Мери Хигинс Кларк си партнира с авторката на бестселъри Алафеър Бърк, за да ни предложат нова серия, чийто обект са неразгадани убийства.

..Телевизионната продуцентка Лори Моран е доволна – пилотната серия на риалити шоуто й „Под съмнение” жъне огромен успех. Предаването се рови около неразгадани убийства и Лори попада на подходящ материал за следващия епизод. Случаят е известен като „Убийството на Пепеляшка”.

Сузан Демпси, красива и многообещаваща студентка в УКЛА, е намерена мъртва. Смъртта й повдига много въпроси. Защо колата й е на километри от тялото? Стигнала ли е въобще до прослушването, уговорено в дома на обещаващ режисьор? Какво я свързва с професора й по компютърни науки – находчивият й ум или нещо друго? Защо Сузан е с една обувка, когато я откриват мъртва? Лори знае, че с помощта на адвокат Алекс Бъкли, водещ на „Под съмнение”, предаването ще постигне огромен рейтинг, особено след като сред заподозрените има представители на холивудския елит и милиардери от сферата на високите технологии. Напрежението и драмата, съпътствали престъплението, стоят страхотно на малкия екран, но ще бъде ли разгадано „Убийството на Пепеляшка”?…

Автор: Алафеър Бърк; Мери Хигинс Кларк Брой страници: 320
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546555694
Дата на издаване: 13.03.2015 ISBN: 9789546555694