Твоята целувка – Кристина Дод

0
(0)


Англия, началото на XIX век…

Известната светска лъвица херцогиня Магнус е проиграна на карти от своя безпътен баща. Спечелва я един богат американец, прицелен в бляскавото й място в английското висше общество. Вместо херцогинята обаче нищо неподозиращият Ремингтън Найт получава нейната братовчедка – срамежливата и тиха Елинор де Лейси.

Елинор хиляди пъти съжалява, че се е съгласила на размяната. Мисията се оказва невъзможна – мистър Найт няма намерение да се откаже от този брак. Отчаяно амбициран, той е дяволски прелъстителен и мнимата херцогиня скоро се оказва пред сериозна дилема. Ако Найт разбере за размяната, той ще разбие не само репутацията, но и сърцето й.

Ремингтън е очаквал високомерна аристократка, която да осигури добрия му прием в обществото. Но "херцогинята" се оказва изключително приятна изненада – скромна, топлосърдечна, даже непохватна – и невероятно красива. Накратко, в такава невеста би могъл да се влюби дори той самият…

Кристина Дод е автор на десетки романи, с редовно присъствие в листите на бестселърите. Спечелила е много литературни награди, включително наградата на писателите на романси "Златно сърце" и престижната награда "Рита".

Автор Кристина Дод
Издателство Ирис
ISBN 9789544550560
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 224

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.